NS en Bewegen
Wanneer je reist ben je aardig actief bezig. Dat klinkt misschien gek, maar als je met het openbaar vervoer reist beweeg je al snel 30 minuten per dag. Want je reist niet van station naar station, maar van deur tot deur. Tijdens deze reis gebruik je de fiets, pak je de bus of juist het vervoersmiddel wat je altijd bij je hebt: de benenwagen!

Kom jij in beweging? NS is erbij!

NS moedigt iedereen aan te wandelen of hard te lopen. Bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij de talloze hardloop- en wandelevenementen die Nederland rijk is. We helpen, informeren en begeleiden je met plezier naar de start of de finish van een evenement. De evenementenkalender wordt voortdurend aangevuld. Daarnaast zijn er meer dan 750 mooie wandelingen voor je uitgestippeld vanaf NS-stations. We zijn niet voor niets Supporter van Bewegen. Ontdek op onze fotopagina dat bewegen niet alleen heel gezond is, maar ook heel leuk.

Partners

Door samen te werken met de Atletiekunie, magazine Runner’s World, Wandelzoekpagina en de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) streeft Supporter van Bewegen naar de beste manier om wandelaars en hardlopers te informeren en te ondersteunen.