In februari doen we het eens helemaal anders!

01-02-2018

Dat bewegen gezond voor je is, dat weten we allemaal. Maar dat we onbewust ook flinke stappen zetten dat ontgaat menig mens nog wel eens. We zullen deze maand dan ook niet op stations staan om hardlopers en wandelaars aan te moedigen, maar zijn supporter van iedereen die zonder dat ze het weten toch flink in beweging zijn. Februari staat voor ons dan ook helemaal in het thema van onbewust bewegen! 


Het begint met het grootse zuidelijke feest van het jaar: carnaval. Gedurende deze drie (11 t/m 13 feb) dagen begeven zich toch een hele hoop Nederlanders zich richting het zuiden per trein, om vervolgens allemaal in een polonaise de zuider-steden door te banjeren. Stiekem leg je op deze manier toch snel een halve marathon af!


Als iedereen de laatste confetti resten uit zijn kraag heeft geschud is het tijd om ons te storten op een zeer flink uitgevoerde onbewust-bewegen-sport: shoppen! Wij Nederlanders zijn extreem goed in shoppen, zo hebben winkeliers afgelopen jaar record omzet na record omzet gehaald. 


Laat nou toevallig van 17 t/m 25 februari de huishoudbeurs plaatsvinden en wij zijn fan. Fan van een ieder die een flinke tocht maakt om te scoren wat ze willen scoren, voor hen die niet stoppen tot ze hun droom outfit hebben gevonden en voor jan en alleman die het gewoon heerlijk vind om een beetje door de stad te slenteren. 


Onder het kopje "wandelingen" op deze website kun je ook nog eens shoptochten vinden en downloaden. Zo weet je zeker dat je op jouw dagje uit niets mist van je favoriete stad!