NS-Trails

26-10-2017

Wil je eens wat anders dan een reguliere wandel of hardlooproute, maar wil je wel lekker buiten zijn én zoek je wat uitdaging? Probeer dan eens een NS-Trail!

Wat is Trailrunning?
Trailrunning, ook wel off-road hardlopen genoemd, is een steeds populairder wordende tak in de hardloopwereld. Trailrunning heeft haar eigen regels, afstanden, gewoontes en gebruiken.

Hardlopen door de natuur, over smalle paadjes en natuurlijke hindernissen zoals heuvels, rotsen en beekjes. Lopen op afwisselend terrein vraagt om een andere mindset. Tijdens trailrunning ben je minder gefocust op snelheid en meer op afstand en hoogtemeters. Geniet tijdens een trail van de rust, vrijheid, variatie en natuurlijk het uitzicht.

Wil jij ook een NS-Trail lopen? 
Benieuwd? In samenwerking met Mud Sweat Trails heeft NS een aantal NS-Trails opgezet. Route beschrijvingen, GPX informatie en meer vind je op de officiële site van MudSweatTrails.

Fotografeer je start- en eindtijd (maak gebruik van de stationsklok)
Vergeet geen foto te maken met de stationsklok als je begint met lopen en ook wanneer je weer klaar bent. Upload ze hier in ons klassement en wie weet heb jij de snelste tijd op jouw naam staan! Deel deze foto's met #reisjefit.


De NS-Trails beginnen en eindigen altijd op een NS station, zo stap je na het rennen gewoon in de trein om zorgeloos thuis te komen.