Ren jij dit weekend in Noord of Zuid?

02-10-2017

Als echte wandel en loop fanaten weten jullie, net als wij, dat na een week werken of studeren niets je meer opknapt dan een rondje lopen in de frisse buitenlucht. Zo sluit je de week sportief af en maak je alvast een goede start voor de volgende week. Gelukkig zijn daar dit weekend weer genoeg mogelijkheden voor.

Zo ren je in het hoge noorden van Haren naar Groningen in de 4 Mijl van Groningen. Dit is niet alleen een hardloop festijn, maar ook een volksfeest. Compleet met tientallen bandjes, Dj’s en andere muzikale acts die de Groningse binnen stad nog gezelliger maken. Je startnummer is tevens ook je treinkaartje op traject Groningen - Haren.

In het zuiden ren je de Marathon van Eindhoven die na het succes van de voorgaande edities nu op zaterdag én zondag plaatsvindt. Bijzonder is dat de 10km loop nu op zaterdag in de avond plaatsvindt. Met vele lampjes en andere verlichting zorgt dit voor een totaal andere dynamiek tijdens het hardlopen. Als dat nog geen motivatie genoeg is…
  
Gelukkig staat dan zoals altijd ons Supporter van Bewegen team weer klaar voor je. Onze enthousiaste hostessen zorgen dat jij bij de start komt en geven je net die extra boost zodat jij fanatiek aan je race kunt beginnen.

Waar ren jij dit weekend?